This website uses cookies. By using this site you agree to the use of cookies. For details, please refer to the privacy policy.Allow cookies and do not display this message again.


This document is not ready processed!
OverviewDie wol unterwiesene Köchinn/ Oder Gründlicher/ deutlicher und vollko [...], Braunschweig, 1692

Volume/Work

Type:Print (one work within one volume)
Titles
Main title:Die wol unterwiesene Köchinn/ Oder Gründlicher/ deutlicher und vollkommener Unterricht/ Wie man alle die Speisen/ so nur in Teutschland bekant sein mögen/ auf füglicheste und beste zubereiten : das Fleisch/ Fische/ Gartenfrüchte/ ... wol einmachen/ dürren oder sonst verwahren/ ... samt Vorstellung vieler Curieusen Sachen und der besten/ ... bekanten Griffe/ so man in der Koch-Kunst ... gebrauchen kan
Persons
Persons
Information about the print or the handwriting
Information about the inventory
Inventory:Forschungsbibliothek Gotha » Drucke des 17. Jahrhunderts
Technical Data
Source (OPAC):092142230
VD17:39:124327R
URN (Derivate):urn:nbn:de:urmel-84afff74-02c7-42dd-bd64-bc20d12a068f5